Πέμπτη 28 Μαΐου

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΙΔΟΙΑ

23 Ιανουαρίου 2012 · ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
k2_items_src_95a78f3015bd19286b33c65657114fc4

Μοιράσου το

Το όνομά της είναι Hazel Jones είναι 27 χρονών και πριν μια εβδομάδα μας σόκαρε όταν σε ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα δήλωσε ότι έχει γεννηθεί με δύο κόλπους και δύο αιδοία. Από τότε η ιστορία της τρέχει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και γίνεται αντικείμενο συζήτησης παντού.
Στην Ιατρική η περίπτωση αυτή λέγεται Uterus didelphys δηλαδή διπλή μήτρα, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις σαν την Hazel Jones αλλά η περίπτωση του διπλού κόλπου είναι ιδιαίτερα σπάνια, μια στο εκατομμύριο.

Η ίδια στην συνέντευξη της δήλωσε ότι κατάλαβε τι ακριβώς της συνέβαινε στα 14 όταν της ήρθε η περίοδος κι ήταν κάτι πολύ επώδυνο και με προβλήματα. Φυσικό αφού έχει δύο μήτρες. Επίσης είπε ότι έσπασε δύο παρθενικούς υμένες γιατί είναι δύο οι κόλποι κι αυτό επίσης δεν ήταν το πιό ευχάριστο.

Οι γιατροί της έχουν προτείνει μια χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν την κατάσταση της αλλά η ίδια έχει αρνηθεί εξαιτίας των κινδύνων που εγκυμονεί μια τέτοια σοβαρή επέμβαση. Δείχνει να έχει συνηθίσει να ζει έτσι και τι πιό σοβαρό πρόβλημα είναι οι επιπλοκές που μπορεί να δημιουργηθούν σε πιθανή εγκυμοσύνη.

Αν μείνει έγκυος και η μια μήτρα της φιλοξενεί το έμβρυο κινδυνεύει να μείνει έγκυος κι από την άλλη μήτρα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι μια πιθανή εγκυμοσύνη έχει πολλές πιθανότητες αποβολής, πρόωρου τοκετού, ή πού δύσκολης αιμοραγίας.

Η ίδια δείχνει να έχει προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση και να την διασκεδάζει κιόλας.

Είπε ότι με τον άντρας της όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά το επιδεικνύουν έχοντας  περάσει από τα περισσότερα sex clubs έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και μετά από αυτές τις δηλώσεις έσκασε η πρόταση:  η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Enter Vivid Entertainment και προσωπικά το αφεντικό Steve Hirsch προσφέρουν στην 27χρονη ένα εκατομμύριο δολλάρια για να προσφέρει τις διπλές υπηρεσίες της και να γίνει μια νέα σταρ στη βιομηχανία του πορνό (δηλαδή 500.000 $ για το καθένα). Είμαστε σε αναμονή για την απάντηση της ;-))

Μοιράσου το

Δες και αυτά

ΤΟ ΤΙΡΜΠΑΝ ΓΥΡΙΣΕ

ΤΟ ΤΙΡΜΠΑΝ ΓΥΡΙΣΕ

Τιρμπάν ή μαντήλια γύρισαν από πέρσι στη μόδα και στα κεφάλια μας. Τα τιρμπάν είναι εύκολο να τοποθετηθούν, όμως με τα μαντήλια χρειάζεται εξυπνάδα κι εξάσκηση. Έλα πλάκα κάνω, δεν ...

ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ: Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ: Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές πως τα black and white looks σου δίνουν πάντα λύση και είναι μία safe επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, ...

Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη

Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη

Τα περισσότερα στυλιστικά λάθη προκύπτουν, είτε επειδή κάπου κυριάρχησε η υπερβολή, είτε επειδή μια στυλιστική επιλογή βασίστηκε τυφλά στις προσταγές της μόδας. Τα ρούχα που επιλέγετε θα πρέπει να σας ...

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ;

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ;

Δεν θα βρεις κανέναν να διαφωνεί με το πόσο σπουδαίο και καθοριστικό κομμάτι μιας υγιούς, στενής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Στην πραγματικότητα τη στιγμή που η εμπιστοσύνη του ενός στον ...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ