ΤΕΤΑΡΤΗ, 26/11/2014

marymary radio (New Window)
ΜΟΔΑ
26
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
11:17
ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑ ΜΟΔΑ

Οι τάσεις κάνουν κύκλους και αυτή τη στιγμή «η μπάλα» έχει κάτσει στα έντονα χρώματα. Εκεί φαίνεται πως αποφάσισε να ποντάρει ο κόσμος της Μόδας εδώ και μερικές σεζόν. Οι ζωηρές αποχρώσεις φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν λίγο παραπάνω. Σκεφτείτε το μπορντό και όλες τις παστέλ αποχρώσεις.

Η τελευταία απόχρωση
...

ΜΟΔΑ
24
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
14:50
ΤΑ PRINTS ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τα χρώματα του Χειμώνα δεν είναι πάντα ουδέτερα. Τα floral prints αυτό ακριβώς μας αποδεικνύουν. Το μεγεθός τους κάπως μεγαλύτερο από αυτά που έχουμε συνηθίσει την ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή σεζόν. Ακριβώς για να φωτίσουν την πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Οι αποχρώσεις που
 ...

ΜΟΔΑ
21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
14:14
7 ΣΤΥΛ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο στρέφεται το ενδιαφέρον σας στις nail art τεχνικές. Όλο και πιο συχνά ρωτάτε ποιες είναι οι τάσεις στο μανικιούρ, επιδιώκοντας όμορφα περιποιημένα άκρα. Εκείνα που ξεχώρισαν στις πασαρέλες λοιπόν, είναι λεπτές αποχρώσεις και έντονα σχέδια συγκαταλέγονται στα νέα trend του μανικιούρ.

1. Το λευκό μανικιούρ διαθέτει κάτι από το glam της

...

ΜΟΔΑ
20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
14:45
ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - Η ΠΟΠ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ

Το κόκκινο, σαν χρώμα φέτος είναι τάση. Η θηλυκή του υπόσταση παίζει μέσα στα δυνατότερα κομμάτια της σεζόν. Και ανά αναλογιστείτε, πως κάθε φωτεινή απόχρωση είναι μόδα αυτό το Χειμώνα, τότε σίγουρα μιλάμε για μια in fashion επιλογή.

Έπειτα, για κάποιο λόγο οι άντρες θεωρούν το κόκκινο σαν το πιο σέξι χρώμα πάνω σε μια γυναίκα. Καθόλου αναίτια φυσικά, καθώς πρόκειται για μια απόχρωση συνοδευμένη από ένταση, ζωντάνια και μια πηγαία

...
ΜΟΔΑ
20
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
13:19
ΤΑ PRINTS ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Τα prints του Χειμώνα σαφέστατα διαφέρουν από εκείνα του Καλοκαιριού. Την Άνοιξη παρακολουθούμε μοτίβα σε φωτεινές αποχρώσεις, φρέσκα χρώματα, με την απουσία του μαύρου χρώματος πολύ συχνή. Αντίθετα, τα μοτίβα του Χειμώνα έχουν έντονα γραφικά και γεωμετρικά σχήματα, με λιγότερο έντονα

...
ΜΟΔΑ
19
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
10:28
Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Το εφέ που χαρίζουν τα φτερά και τα πούπουλα στα ρούχα μας, είναι σίγουρα τάση. Πρόκειται για ένα trend δύσκολο, σίγουρα θεατρικό και θεαματικό, το οποίο ακροβατεί στην κυριολεξία μεταξύ του εντυπωσιακού και κιτς. Ωστόσο, όσες αγαπούν τα trends, τους αρέσει να τολμούν, να πειραματίζονται και γνωρίζουν καλά αυτό «το σπορ» δεν έχουν παρά
...

ΜΟΔΑ
18
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
10:10
ΤΑ ΠΑΣΤΕΛ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αυτή τη σεζόν οι γλυκιές παστέλ αποχρώσεις πήραν το προβάδισμα, προκειμένου να ζεστάνουν τις κρύες μέρες του Χειμώνα.

Έτσι, οι τρυφερές ροζ, γαλάζιες, βεραμάν και απαλές μωβ αποχρώσεις είναι έτοιμες να αλλάξουν τους χειμερινούς κανόνες του παιχνιδιού.

Συμπεριλάβετέ τες στα καθημερινά σας look και στις βραδινές σας εμφανίσεις, δίνοντας

...

ΜΟΔΑ
17
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2014
11:04
ΠΩΣ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΖΙΠ ΚΙΛΟΤ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Οι ζιπ-κιλοτ είναι ένα παντελόνι ιδιαίτερο, με άφθονο στυλ, αλλά ιδιότροπο ως προς το styling. Ένα μόνο λάθος και το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Το γεγονός όμως, πως τις τελευταίες σεζόν συγκαταλέγεται στις πλέον ηχηρές τάσεις, μας έχει μάλλον γοητεύσει και σίγουρα κάποιες φορές αναρωτηθήκατε πως θα μπορούσατε να την φορέσετε σωστά.

Σαν τάση, είναι δύσκολη. Το μήκος τους συγκεκριμένα, αν δεν

...

ΑΡΧΗΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ12345678910ΕΠΟΜΕΝΟΤΕΛΟΣ